wartos

Kios Inovasi swalayan KMY Ngabantosan Ngalawan Coronavirus

2020-12-05

Kalayan Konsumén Hunkering Pikeun Kabur Coronavirus, Ritel Anu Henteu Diurus parantos Kéngingkeun Angin Kadua Kadua. Kecerdasan Jieunan, Pangakuan Rupa Sareng Téhnologi Infrabeureum Ngidinan Konsumén Pikeun Pesenan Sareng Mayar Ku Kios Pikeun Kabutuhan Sapopoe Tanpa Kudu Ngadeukeutan Manusa Anu Lain. Kios KMY Kalayan Térmométer Infrabeureum Pikeun ngadeteksi Suhu Awak Sareng Sémah Ngirangan Paparan COVID-19. Kios Penjualan Ku Pamaca KTP Pikeun Ngajual Topéng Pelindung Sareng Sanitizer Ngabantosan Pikeun Nyéépkeun Sumebarna Coronavirus.