wartos

KMY ANTI-COVID-19 KIOSKS

2020-12-05

Salaku réspon tina kaayaan anu parah ngeunaan COVID-19, KMY parantos ngusahakeun pisan pikeun nyiptakeun otomatis ANTI-COVID-19 KIOSKS pikeun ngabantosan dunya merangan virus COVID-19. Kios ieu tiasa ngadukung deteksi suhu manusa anu gancang sareng pangenalan raray calakan, nyayogikeun leyuran anu elegan sareng aman pikeun nyayogikeun saniter panyemprot otomatis sareng jaringan disinféktan. Éta didamel pikeun tempat umum, sapertos rumah sakit, apoték, supermarket, stasiun transportasi, hotél, jst.