wartos

Kios Pangukuran Suhu Tanpa Konéksi KMY

2020-12-05

Seueur anu satuju yén pandemi Coronavirus bakal ngagancangkeun pendekatan anu teu kontak. Usaha peryogi téknologi swalayan pikeun ngukur suhu konsumén sareng pengunjung pikeun ngirangan panularan virus. Kios pangukuran suhu check-in KMYcontactless ngamungkinkeun para nasabah sareng pengunjung leumpang dugi ka kios sareng di-scan pikeun suhu luhur tanpa intervensi pangiring, sareng tanpa noél layar. Sareng éta ngirangan padamelan overhead.