Tentang Kami

Sejarah urang

KMY (SZ KMY Co., Ltd) mangrupikeun produsén kios mandiri, keyboard logam, sareng POS di dunya. Perusahaan perenahna di Shenzhen, Cina, kota sisi laut anu saé, anu mangrupikeun daérah anu paling maju sareng didorong ku téknologi luhur di Cina, ngan 45 menit numpak ti Shenzhen ka Hong Kong sareng merenah pisan pikeun diskusi bisnis internasional.


Produk sareng solusi KMY kasohor di pasar domestik sareng global di langkung ti 40 nagara, utamina di Amérika, Éropa, Asia, Afrika, sareng Wétan Tengah sareng ngagaduhan reputasi anu kuat dina industri ieu. KMY sanés ngan ukur perusahaan anu nguntungkeun kalayan kinerja finansial anu mantep sareng arus kas anu stabil, tapi ogé mangrupikeun perusahaan kalayan poténsi sareng prospek anu tuwuh. Ningali ka hareup, KMY nangtoskeun tujuan strategis na pikeun "janten pamimpin sadunya dina dunya mandiri sareng ngahontal épolusi leapfrog tina kaunggulan dugi kautamaan". Pikeun tujuan ieu, KMY bakal taat kana nilai dalil inti na "Tanggung jawab Ngajabarkeun Kasampurnaan" sareng moal nyéépkeun usaha pikeun ningkatkeun daya saingna ku ngalaksanakeun konsép pangwangunan ilmiah.


Tim KMY mangrupikeun kompeténsi inti urang. Kami terang yén sadaya produk sareng jasa kualitas asalna ti tim anu waspada sareng sumanget. Staf inteléktual sareng langkung ti 75% staf téknologi rékayasa gaduh sahanteuna 10 taun pangalaman dina ngadamel kios, ngembangkeun téknologi sareng nalungtik terminal mandiri.

Kapercayaan kami nyaéta yén â € œIntreity, Teamwork, Innovation and Sustainabilityâ € mangrupikeun faktor anu bakal ngajantenkeun KMY tetep stabil sareng sehat sareng nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun konsumén kami.


Produk Kami

kios swalayan, keyboard logam, sareng POS.