Pos non-kauangan

View as  
 
  • Terminal KMY POS & terminal printer nirkabel nyayogikeun jasa anu aman sareng merenah ku jaringan GSM / 3G / Ethernet atanapi WIFI anu aya pikeun kahirupan urang .. Layanan ieu ngaliput sagala jinis transaksi / pamayaran kauangan, pamayaran kartu loyalitas, top-up / recharge sélulér , percetakan e-voucher, airtime prabayar / TV / biaya cai / biaya listrik, percetakan SMS, ngajual lotre / tikét, bisnis mesen kadaharan online sareng sajabina

  • Terminal KMY POS & terminal printer nirkabel nyayogikeun jasa anu aman sareng merenah ku jaringan GSM / 3G / Ethernet atanapi WIFI anu aya pikeun kahirupan urang .. Layanan ieu ngaliput sagala jinis transaksi / pamayaran kauangan, pamayaran kartu loyalitas, top-up / recharge sélulér , percetakan e-voucher, airtime prabayar / TV / biaya cai / biaya listrik, percetakan SMS, ngajual lotre / tikét, bisnis mesen kadaharan online sareng sajabina

 1 
SZ KMY: Wilujeng mésér Pos non-kauangan kualitas luhur ti pabrik sareng pemasok profesional di Cina. Pabrik urang nawiskeun produk pangaturan khusus anu didamel di Cina.