Loker Tahan Air Logam Tahan Pikeun Layanan Ekspres
  • Air ProLoker Tahan Air Logam Tahan Pikeun Layanan Ekspres

Loker Tahan Air Logam Tahan Pikeun Layanan Ekspres

Kios loker pos ieu ningkatkeun genah sareng éfisiénsi pikeun industri ekspres, parsél tiasa dipulut saatos mayar diri réngsé.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Kalayan konstruksi kasar sareng desain tahan cai, loker éléktronik luar janten langkung populer di kalangan dunya. Staf perusahaan nyebatkeun parsél dina kios ieu, sareng ngawartosan panarima pikeun nyokot. Saatos panarima ngahontal kios ieu, aranjeunna mayar biaya pangiriman ngalangkungan kartu bank atanapi artos, maka kotak anu saluyu bakal dibuka, sareng panarima ngempelkeun bungkusan na.

Kusabab loker ieu dikaluarkeun di luar, kabinét kios bakal langkung kentel janten anti vandalisme, kacaangan maks layar bakal digedékeun pikeun ngajantenkeun sinar matahari tiasa dibaca, desain tahan cai bakal dianggap, AC tiasa ditambihkeun pikeun pangaturan suhu.


Daérah aplikasi:

Kios ieu tiasa dilarapkeun di kantor pos, jalan, komunitas, jsb.

Lingkungan:

Luar atanapi semi-outdoor

Kios pangiriman parsel mandiri janten beuki populér di dunya, pikeun ningkatkeun épisiénsi pangiriman, sababaraha paket tiasa disimpen dina kotak loker dumasar kana ukuran anu bénten-bénten, pikeun panarima nyandak ku pamayaran nyalira.



Konfigurasi Dasar

          PC industri:ngadukung Intel i3 atanapi saluhureuna, tingkatkeun kana pamundut

       Tampilan / Monitor industri:10.4â € ™, 15â € ™ 17â € ™ â atanapi langkung, Antivanalism

        Layar cabak:capacitive, Saw atanapi infrared touch, 15â € ™, 17â € ™, 19â € ™ atanapi saluhureuna.

        Pamaca Kartu:EMV Certified motorized magnét, IC, maca kartu RFID, maca kartu sadaya-dina-hiji

       Pad PIN:Pad pin enkripsi anu disahkeun ku PCI, kalayan panutup anti-peep

        AC:ngatur suhu kana kisaran anu tetep, yén sadaya modul tiasa dianggo normal.

        Logo OEM atanapi kotak lampu

        Warna opsionalâ € ”Bubuk bubuk dilapis


Komponén pilihan sanésna:

Printer termal,

Panarima tagihan,

Panarima koin,

Terminal POS,

Scanner sidik,

Kaméra wéb,

Narasumber,

UPS,

Tandatangan Pad,

Modem Nirkabel (GSM / GRMS)



Produksi masal

KMY gaduh palanggan ti langkung ti 150 nagara di dunya, unggal taun, urang masarkeun rébuan kios pembayaran, kios tikét, kios pos, sareng sajabana. Kualitas kios KMY parantos diuji ku pasar anu béda, tanggapan pelanggan positip.

688949967265881281_100-129.jpg


kiosk产线.png


Ngepak


 Metode pengemasan anu aman: bungkus gelembung + peti khusus

Ngepak_副本.jpg


Sértipikat

Pikeun ngalaksanakeun pasar dunya, produk KMY disahkeun ku CE, FCC, RoHS, IP65 tahan cai, anti-perusak IK07, jst.

certifications new.jpg



Pameran

Unggal taun, kami bakal ngiringan paméran salaku paméran di sababaraha nagara, sapertos CEBIT di Jérman, CES di Amérika Serikat, DIFC di UAE.

HTB1zz8MMXXXXXbIXVXXq6xXFXXXz.jpg


FAQ:


    1. Naha unggal kios ngarobih?

Leres, kami ngarobih unggal kios dumasar kana aplikasi klien sareng sarat spésifikasi, ODM atanapi OEM.


2. Naha KMY nyayogikeun perangkat lunak kios?

Kusabab KMY mangrupikeun pabrikan, nawiskeun solusi hardware kumplit sareng SDK anu aya hubunganana, henteu nyayogikeun perangkat lunak kios, perhatoskeun.

3. Naon waktos kiriman kanggo sampel sareng urutan massal?

Pikeun conto, urang kedah ngaropea, sareng waktos pangiriman nyaéta 30-45 dinten damel;

Pikeun pesenan massal, waktos pangiriman dumasar kana jumlah pesanan anu saleresna.

Tag Panas: Locker Logam Tahan Air Luar Pikeun Layanan Ekspres, Pabrikan, Pamasok, Pabrik, Harga

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码