Kios Tanda Digital Kios Signage Gratis Ménta Kios Inpo
  • Air ProKios Tanda Digital Kios Signage Gratis Ménta Kios Inpo

Kios Tanda Digital Kios Signage Gratis Ménta Kios Inpo

Ku pabrik sorangan, urang gaduh produk kustomisasi profesional sareng kami pabrik aslina pikeun produksi massal. Urang ogé ngagaduhan ratusan desain kios, sareng desain struktur kios sareng majelis mangrupikeun kaunggulan kami.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Ihtisar

Spésifikasi

Tempat Asalna: Guangdong, Cina (Daratan)

Ngaran mérek: KMY

Nomer Modél: KMY 8202

pesenan custom: kios pamayaran

warna: warna-warni

lokasi: Guangdong

Status Produk: Saham


Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: busa gelembung, karton, kotak kai

Detil Pangiriman: Dikirim dina 45 dinten saatos mayar



Konfigurasi Dasar Kios KMY 8200 Series Kios
Komponén Spésifikasi
Komputer Host Industri: Papan Indung: Industrial POS-1711VNA (Intel845)
CPU: Intel P4 3.0G (ditingkatkeun salaku pilihan)
RAM: 1GB (ditingkatkeun salaku pilihan)
HardDisk: 80 G (ditingkatkeun salaku pilihan)
(Langkung ukuran sareng jinis PC sayogi nalika dipénta)
Monitor

TFT LCD: 15, 17 atanapi 19 opsional
: Kacaangan 300 ~ 1200nits
: Kontras 450: 1 ~ 1000: 1
Resolusi Asalna Max Max:
15 1024 * 768
17 1280 * 1024
19 1280 * 1024
Langkung ukuran antara 20 ~ 46 sayogi nalika pamundut

Layar cabak Saw Sentuh: 15 17 19
: Resolusi 4096 * 4096
(Langkung jinis layar rampa anu sayogi: capacitive, resistive atanapi IR opsional)
Alat Input 3DES Metal EPP: 16 konci, tahan cai, anti lebu, buktina vandal
Pamaca Kartu Bermotor / Dip: EMV dibuktikeun maca Magcard / IC; Rana (bermotor); Kartu nyita (dimotor)
Printe Printer Termal: Lebar 80mm ~ 210mm; sensor tanda hideung; pinuh / satengah cutter
Dot Matrix: Lebar 80mm ~ 210mm; sensor tanda hideung; pinuh / satengah cutter
Bankbook: 24 pin arah dua arah.
Narasumber Multimedia: Kénca kénca-katuhu output amplified
Kandang Steel ColdRoll: Baja bubuk payun
Powercover tiluan
OS & Supir Windows XP + SP2 (WINCE, Linux, Unix, WIN2000) sareng sadaya driver anu aya hubunganana sayogi
Ngepak Busa gelembung, karton, kotak kai
Pilihan séjén: UPS, Kaméra Pidéo, Sistem Alarm, Scanner Barcode, Track Ball, Photo Printer, Cash Acceptor, Card Dispenser, Check Acceptor, Infrared, Bluetooth, PSAM Card, jsb

Kami bakal ngiringan paméran Jérman unggal taun!

1.jpg


Kantor kami sarengInpo Pabrik kami:

1-4产品增加工厂图_副本.jpg



Sértipikat kami:

4.jpg

Tag Panas: Kios Tanda Digital Kios Signage Gratis Ménta Kios Inpo Info, Pabrikan, Suplai, Pabrik, Harga

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码