Big Touch Screen Digital Signage Advertising Kiosk Tampilan
  • Air ProBig Touch Screen Digital Signage Advertising Kiosk Tampilan

Big Touch Screen Digital Signage Advertising Kiosk Tampilan

Kios modéren anu saé ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi ti Directory & Wayfinding ka Advertising. Modél kios dipasangkeun ku kandang baja terjal kaku, anu didesain lengkep sareng diproduksi ku KMY. Kalayan Kios ieu, konsumén sok ngagaduhan inpormasi anu dipikahoyong, ...

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Kios modéren anu saé ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi ti Directory & Wayfinding ka Advertising.



Modél kios dipasangkeun ku kandang baja terjal kaku, anu didesain lengkep sareng diproduksi ku KMY. Kalayan Kios ieu, konsumén sok ngagaduhan inpormasi anu aranjeunna pikahoyong, dina ujung jari aranjeunna. Dipaké pikeun nembongkeun inpormasi, ogé ngalaksanakeun tugas-tugas sanés sapertos cara milarian sareng kios inpormasi tiasa ditempatkeun di daérah umum atanapi di tempat bisnis anjeun. Pangguna sareng pengunjung tiasa kéngingkeun inpormasi penting pisan sacara épéktip.Pintonan ageung narik pangguna pikeun kalibet sareng kontén anjeun. Aya seueur rohangan pikeun mérek dina tampilan potret ageung 32â €.


Daérah aplikasi:

Kios ieu tiasa diterapkeun musium, hotél,paméran, bandara, balanja...

Konfigurasi Dasar

PC industringadukung Intel i3 atanapi saluhureuna, tingkatkeun kana pamundut

Tampilan touch / Monitor industri:32 ", 42" atanapi saluhureuna, Antivanalism

Layar cabak:capacitive, Saw atanapi infrared touch, 15â € ™, 17â € ™, 19â € ™ atanapi saluhureuna.

Logo OEM atanapi kotak lampu

Warna opsionalâ € ”Bubuk bubuk dilapis

Komponén pilihan sanésna:

Panarima koin,

Dispenser kontan

Pariksa akséptor,

Printer resi

Lulus maca port,

Kibor Logam

Dispenser kartu,

Scanner barkod

Scanner Sidik Jari

Tandatangan Pad

Telepon (garis darat) 

Telepon (VOIP) 

A4 printer laser

Wifi

Bluetooth

Kaméra wéb

Produksi masal

Salaku salah sahiji modél kios jual-panas, KMY ngahasilkeun rébuan unit hotél ieu di & parios kios unggal taun, kualitas sareng fungsina parantos diuji ku pasar anu béda, tanggapan pelanggan positip.

KMY gaduh palanggan ti langkung ti 150 nagara di dunya, unggal taun, urang ngahasilkeun rébuan kios pembayaran, kios tikét, kios pos, sareng sajabana. Kualitas kios KMY parantos diuji ku pasar anu béda.


Paking sareng Pangiriman

Metode pengemasan anu aman: bungkus gelembung + peti khusus

Pangiriman: Angkutan laut / udara / karéta, atanapi jasa éksprési sapertos DHL, FedEx, TNT, UPS


Sértipikat:

Pikeun ngalaksanakeun pasar dunya, produk KMY disahkeun ku CE, FCC, RoHS, IP65 tahan cai, anti-perusak IK07, jst.

Pameran

Every year, we would attend paméran as exhibitor in different countries, like CEBIT in Germany, CES in USA, DIFC in UAE.

FAQ

1.Naha unggal kios ngarobih?

Leres, kami ngarobih unggal kios dumasar kana aplikasi klien sareng sarat spésifikasi, ODM atanapi OEM.

2. Naha KMY nyayogikeun perangkat lunak kios?
Kusabab KMY mangrupikeun pabrikan, nawiskeun solusi hardware kumplit sareng SDK anu aya hubunganana, henteu nyayogikeun perangkat lunak kios, perhatoskeun.

3. Naon waktos kiriman kanggo sampel sareng urutan massal?

Pikeun conto, urang kedah ngaropea, sareng waktos pangiriman nyaéta 30-45 dinten damel;
Pikeun pesenan massal, waktos pangiriman dumasarkeun kana orde aktual

Upami anjeun resep kana kios tampilan periklanan digital signage digital kami, wilujeng sumping pikeun mesen pabrik kami. Salaku salah sahiji pabrik terkemuka di dunya sareng panyadia dina bidang ieu, kami yakin bakal nawiskeun peralatan anu paling saé kalayan harga sareng jasa anu kompetitif.
Tag Panas: Big Touch Screen Digital Signage Advertising Display Kios, Pabrikan, Suplier, Pabrik, Harga

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码