Self Service Hotel Pariksa & Pariksa KIOSK
  • Air ProSelf Service Hotel Pariksa & Pariksa KIOSK

Self Service Hotel Pariksa & Pariksa KIOSK

Check-in hotél ieu & kios kios nyayogikeun aksés gampang sareng gampang & parios padamelan pikeun sadaya perjalanan di hotél atanapi apartemen anu diséwa.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Modél kios check in & check out hotél ieu hadir nganggo kurva anu elegan sareng kandang anu tangguh, anu didesain lengkep sareng diproduksi ku KMY. Wisatawan tiasa ngalaksanakeun check-in kalayan gampang dina kios ieu nganggo KTP, atanapi paspor nalika dugi ka hotél / apartemen, kartu kamar tiasa dikaluarkeun saatos réngsé daptar. Sedengkeun, palancong tiasa ngariksa kios ieu nalika aranjeunna angkat ti hotél / apartemen, kartu kamarna bakal dicandak deui, anu ngumbara tiasa mayar kalayan kontan atanapi kiridit / kartu debit kanggo kamar, bakal masihan parobihan ku artos / koin upami diperlukeun . Resi bakal dicitak salaku pamundut.

Pikeun kaamanan kios, sistem alarm sareng webcam tiasa dilebetkeun; kabinet kios ogé cekap cekap janten anti-perusak.


Daérah aplikasi:

Kios ieu tiasa dilarapkeun di hotél sareng apartemen séwang-séwangan.

 

Lingkungan Kerja:

Dina panto atanapi satengah ker.

Check in diri hotél atanapi apartemen anu diséwa & parios kios ayeuna janten langkung populer di dunya, palancong henteu kedah hariwang upami aranjeunna telat sareng resepsionis dina waktos anu disatujuan kusabab telat hiber atanapi kacilakaan anu sanés, teras teu aya jalma anu tiasa nampi aranjeunna pikeun ngariksa kartu kanggo kamarna, utamina sababaraha resepsionis apartemen anu diséwa henteu cicing di apartemen sareng henteu sumping ka apartemen, para pelancong tiasa ngalakukeun check-in & parios nyalira dina kios ieu .

 

Konfigurasi Dasar

PC industri: ngadukung Intel i3 atanapi di luhur, tingkatkeun kana pamundut

Tampilan touch / Monitor industri:10.4â € ™, 15â € ™ 17â € ™ â atanapi langkung, Antivanalism

Layar cabak:capacitive, Saw atanapi infrared touch, 15â € ™, 17â € ™, 19â € ™ atanapi saluhureuna.

Pamaca Kartu:EMV Certified motorized magnét, IC, maca kartu RFID, maca kartu sadaya-dina-hiji

Pad PIN:Pad pin enkripsi anu disahkeun ku PCI, kalayan panutup anti-peep

Printer Resi:printer resi termal atanapi printer dot matrix invoice, lébar kertas 80mm, potongan otomatis, sénsor rendah kertas.

Panampa tagihan:98% tingkat kas accetpatance; Pangmayaran kontan tiasa ngesahkeun sareng nampi USD, EURO, sareng sadaya mata uang domestik klién

Bill Dispenser:sareng baki kas pikeun nyimpen sareng mésér artos dina ragam anu béda, ngandung kuncén anu aman

Dispenser koin:kalayan hoppers pikeun nyimpen sareng tuang koin

Pamaca ID / Paspor:sanggup maca KTP sareng paspor

Dispenser kartu:ngaluarkeun kartu kamar

Logo OEM atanapi kotak lampu

Warna opsionalâ € ”Bubuk bubuk dilapis

 

Komponén pilihan sanésna:

Panarima koin,

Anu maca kartu RFID,

Terminal POS,

Scanner sidik,

Kibor Logam,

Kaméra wéb,

Narasumber,

UPS,

Tandatangan Pad,

Sistem CCTV,

Modem Nirkabel (GSM / GRMS), jst.

 

Produksi masal

Salaku salah sahiji modél kios jual-panas, KMY ngahasilkeun rébuan unit hotél ieu di & parios kios unggal taun, kualitas sareng fungsina parantos diuji ku pasar anu béda, tanggapan pelanggan positip.

KMY gaduh palanggan ti langkung ti 150 nagara di dunya, unggal taun, urang ngahasilkeun rébuan kios pembayaran, kios tikét, kios pos, sareng sajabana. Kualitas kios KMY parantos diuji ku pasar anu béda.


     

image.png

  

image.png

Paking sareng Pangiriman

Metode pengemasan anu aman: bungkus gelembung + peti khusus

Pangiriman: Angkutan laut / udara / karéta, atanapi jasa éksprési sapertos DHL, FedEx, TNT, UPS

image.png


Sértipikat:

Pikeun ngalaksanakeun pasar dunya, produk KMY disahkeun ku CE, FCC, RoHS, IP65 tahan cai, anti-perusak IK07, jst.

image.png


Pameran

Unggal taun, kami bakal ngiringan paméran salaku paméran di sababaraha nagara, sapertos CEBIT di Jérman, CES di Amérika Serikat, DIFC di UAE.

image.png

FAQ

1.Naha unggal kios ngarobih?

Leres, kami ngarobih unggal kios dumasar kana aplikasi klien sareng sarat spésifikasi, ODM atanapi OEM.


2.Naha KMY nyayogikeun perangkat lunak kios?
Kusabab KMY mangrupikeun pabrikan, nawiskeun solusi hardware kumplit sareng SDK anu aya hubunganana, henteu nyayogikeun perangkat lunak kios, perhatoskeun.

3.Naon waktos pangiriman kanggo conto sareng urutan massal?

Pikeun conto, urang kedah ngaropea, sareng waktos pangiriman nyaéta 30-45 dinten damel;
Pikeun pesenan massal, waktos pangiriman dumasar kana jumlah pesanan anu saleresna.

Tag Panas: Self Service Hotel Pariksa & Pariksa KIOSK, Pabrikan, Suplier, Pabrik, Harga

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码